Webmail   RSS
Anasayfa     Çanakkale     Biga Müftülüğü     TDV Biga Şubesi     Kuran Okuma     Mekke,Medine Canlı Yayınlar     Foto Galeri     Formlar     İletişim

Translate
Duyurular
2014 Yılı Hacı Adayların Seminer Proğramı Çarşı Camiinde Yapılacak olup Proğram İçin Lütfen Tıklayınız.

Biga Müftülüğü
Biga İlçe Müftülüğü
Camilerimiz
Hizmet Standart Tablosu
İdari Personel
CAMİ GÖREVLİLERİMİZ

Para Piyasaları
Biga İlçe Müftülüğü

İlçe Müftülüğü, Turan mahallesi Şehit Kanibey Sokakta Mülkiyeti Türkiye Diyanet Vakfına ait olan, Türkiye Diyanet Vakfı Biga Şubesince satın alınan Müftülük binası içerisinde 2. katta 1 müftü odası, 1 şef odası , 1 vaiz odası ve  1 muhasebe odası olarak toplam 4 odadan müteşekkil binada hizmet vermektedir.

Müftülüğün bütün genel tefrişi Türkiye Diyanet Vakfı Biga Şubesince yapılmıştır.

Müftülük binasında  Din Görevlileri Lokali, Kitap Satış yeri, Din Görevlileri Odası , 2 adet lojman ve 1 misafirhane bulunmaktadır.

Bu sitenin tüm hakları saklıdır BİGA MÜFTÜLÜĞÜ    bilgi@bigamuftulugu.gov.tr