Site Haritası   Webmail   RSS
Anasayfa     Çanakkale     Biga Müftülüğü     TDV Biga Şubesi     Kuran Okuma     Foto Galeri     Formlar     İletişim

Translate
2015 YILI RAMAZAN İMSAKİYESİ

2015 YILI YAZ KUR’AN KURSLARI

Biga Müftülüğü
Biga İlçe Müftülüğü
İdari Personel
Hizmet Standart Tablosu
Camilerimiz
CAMİ ve KUR’AN KURSU GÖREVLİLERİMİZ

Çanakkale İl ve İlçe Müftülüklerinde 2015-2016 eğitim-öğretim yılında ek ders karşılığı görevlendirilmek üzere sözlü sınavla geçici Kur´an Kursu Öğreticisi alınacaktır.

İlgili bilgi ve belgeler için lütfen tıklayınız

Para Piyasaları
Biga İlçe Müftülüğü

İlçe Müftülüğü, Turan mahallesi Şehit Kanibey Sokakta Mülkiyeti Türkiye Diyanet Vakfına ait olan, Türkiye Diyanet Vakfı Biga Şubesince satın alınan Müftülük binası içerisinde 2. katta 1 müftü odası, 1 şef odası , 1 vaiz odası ve  1 muhasebe odası olarak toplam 4 odadan müteşekkil binada hizmet vermektedir.

Müftülüğün bütün genel tefrişi Türkiye Diyanet Vakfı Biga Şubesince yapılmıştır.

Müftülük binasında  Din Görevlileri Lokali, Kitap Satış yeri, Din Görevlileri Odası , 2 adet lojman ve 1 misafirhane bulunmaktadır.

Bu sitenin tüm hakları saklıdır BİGA MÜFTÜLÜĞÜ    bilgi@bigamuftulugu.gov.tr